Welk materiaal past bij mijn vakantiefoto's?

Welk materiaal past bij mijn vakantiefoto's?

Foto's gemaakt, bewerkt en verzameld? Tijd om te printen! Maar welk materiaal of product kun je nou het beste kiezen voor jouw foto's? Met onderstaande voorbeelden helpen we je kiezen tussen de verschillende materialen waarop je jouw Fotovergroting of Instawall kan printen.

Heldere foto's op plexiglas

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft jouw foto's een stoere, luxe uitstraling. Plexiglas heeft een licht spiegelend effect en vooral kleuren komen prachtig uit.

Instawall Plexiglas 100x100 cm

Lichte, gekleurde foto's (denk zon, zee, strand) komen op plexiglas het mooist tot leven. Hang jouw Instawall of Fotoprint op een lichte plek in huis voor het mooiste effect.

Instawall Plexiglas 60×60 cm

Instawall Plexiglas 60x60 cm

Instawall plexiglas

Instawall Plexiglas 140x70 cm

Donkere foto's? Print op aluminium

Heb je foto's gemaakt die wat donkerder zijn? Ga dan voor aluminium. Dit materiaal haalt het contrast mooi omhoog en zorgt altijd voor een prachtige afdruk van jouw foto's.

Donkere foto afdrukken

Aluminium fotoprint 60x80

Heb je foto's gemaakt op een city trip, vakantie of fotoshoot in Nederland die minder helder zijn? Dan is aluminium het materiaal voor jouw foto's. Aluminium geeft jouw Instawall of fotoprint een industriële look. Het zorgt voor een matte print en zowel kleuren als zwart-wit komen op aluminium prachtig uit.

Aluminium Instawall 120×60

Aluminium Instawall 120x60

Aluminium Fotoprint 105x140cm

Aluminium Fotoprint 105x140cm

Last van veranderdrang? Ga voor een poster!

Heb jij veranderdrang en wil je daarom steeds nieuwe foto's ophangen? Kies dan voor een Instawall poster in ons handgemaakte houten ophangsysteem. Deze kun je makkelijk vervangen en hang je in een handomdraai aan de muur.

Instawall Poster 60x60cm

Instawall Poster 60x60cm

Een Instawall poster is een fine-art fotoprint, gedrukt op prachtig 240-grams papier, met een zijdeglans afwerking. Ook onze posters zijn verkrijgbaar als Instawall en als enkele fotovergroting.

Fotovergroting op poster

Poster 60x80cm

Instawall zwart wit

Instawall poster 60x120 cm

Instawall poster quote

Poster 120x60 cm

Passe-partout lijst voor je favoriete foto('s)

Geschikt voor iedere type foto's. Perfect voor in een gallery wall met andere lijsten. De passe-partouts kun je maken met 1 tot 9 foto's.

Passe partout foto

Instawall passe-partout met één foto.

Als je niet kunt kiezen: All-time Favorite Aluminium

Hierboven legden we al uit dat je bij donkere foto's het beste voor aluminium kunt kiezen. Maar zeker niet alleen donkere foto's komen mooi uit op dit materiaal. Aluminium is niet voor niets de all-time favorite van onze klanten: dit materiaal stelt nooit teleur en wordt bijvoorbeeld ook in musea gebruikt om foto's te tonen.

Citytrip gemaakt? Een snel fotoproject maak je op deze aluminium small:

Instawall City Trip

Instawall aluminium 40x40cm met quote in het midden.

Kies voor quotes om de collage spannend te houden:

Instawall tall

Instawall Aluminium 60x120 cm

Meer fan van een minimalistische uitstraling? Aluminium geeft een prachtige matte look aan jouw fotografie:

Instawall aluminium

Panorama Instawall op Aluminium
Instawall Aluminium 140×70 cm
Instawall Aluminium 140x70 cm

 

Gek op quotes? Kies voor een panorama poster.

Zo heb je ruimte zat voor al je favoriete quotes en kun je een mooie, vrolijke samenstelling maken van je foto's. De klant hieronder maakte meermaals een poster zoals deze en verving deze weer na een nieuwe vakantie of seizoen!

Poster Instawall 140×70 cm

Poster Instawall 140x70 cm

Vergoot de kleine momenten

Detailfoto's gemaakt die het verdienen vergroot te worden? Juist dit type intieme foto's maken indruk als je ze groot afdrukt. Zowel aluminium als plexiglas zijn hiervoor geschikte materialen. Zet ze naast elkaar tegen de muur of hang ze op als foto wand.

Fotoprints: aluminium 45×60 cm | 21×28 cm

Fotoprints: aluminium 45x60 cm | 21x28 cm