over Instawall

Wij zijn Instawall

Bij Instawall vieren wij het leven. We houden van de constante stroom van verandering en genieten van de mooie momenten die we beleven met de mensen en dieren om ons heen. Het maakt niet uit of ze groot of klein zijn, het gaat om jouw beleving. Beleef deze herinneringen iedere dag opnieuw en laat ze vereeuwigen door Instawall. 

Wij zorgen ervoor dat je deze momenten kunt vasthouden door ze af te drukken in de mooiste wanddecoraties. Maak het persoonlijk en uniek door de foto’s in te delen zoals jij dat wilt. Door te adviseren en te inspireren zorgen wij samen voor het mooiste resultaat. Het resultaat waar jij trots op bent. 

Poster Instawall

Voor jouw allermooiste herinneringen

Bij Instawall creëren wij alle wanddecoratie zelf in Gronau (Duitsland). We werken met de allerbeste materialen en de modernste printtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw herinnering haarscherp wordt vereeuwigd. En dat vinden we belangrijk, want het draait erom dat jij jouw herinnering optimaal kunt herbeleven.   

Instawall is er voor iedereen die oog heeft voor wat mooi is. Ons team staat al sinds 2013 voor jou klaar en zal dat blijven doen. Dit doen we omdat herinneringen nooit verloren mogen gaan. En dat hoeft ook niet, zolang wij jouw herinneringen tastbaar mogen maken.

Instawall maakt onderdeel uit van de CRE8-groep. Hieronder vallen CRE8, Wandkraft en Big Freddy

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Instawall of wil je met ons een collab aangaan? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!