over Instawall

Over Instawall

Wij houden van het leven. Die constante stroom van verandering en de mooie momenten die je beleeft met de mensen en dieren om je heen. Of ze nu groot zijn of klein. Beleef die herinneringen iedere dag opnieuw en deel ze met je familie en vrienden.

Wij zorgen ervoor dat je deze momenten kunt vasthouden door ze af te drukken in de mooiste fotoboeken en prints voor aan de muur. Maak het persoonlijk en uniek door de foto’s in te delen zoals jij dat wilt. Door te adviseren en te inspireren zorgen wij samen voor het mooiste resultaat, waar jij trots op bent.

Bij Instawall werken we met een klein team aan een groot merk. Vanuit de binnenstad van Alkmaar bedienen we klanten in binnen- en buitenland bij het maken van hun ideale fotoprint of -boek. 

Poster Instawall

Het ontstaan van de fotoproducten

Instawall is in 2013 opgericht door Tom Romkes ('83) en Wouter Sistermanns ('85).
De inspiratie voor de ontwikkeling van Instawall is opgedaan vanuit de hedendaagse trends op het gebied van nieuwe media en de liefde voor design.
De twee hebben een team om zich heen gebouwd waarmee de gezamenlijke droom kan worden verwezenlijkt. Na vele brainstormsessies en kladblokken vol schetsen is het plan definitief gemaakt. Na een jaar hard werken was in het voorjaar van 2013 de tijd aangebroken om het concept te lanceren.
En met succes!

Inmiddels is Instawall niet meer weg te denken uit de wereld van fotoproducten en worden de bekende Instawall fotocollages ook over de landsgrenzen verkocht. Het team is gegroeid, het assortiment is uitgebreid en nog steeds worden de kladblokken gebruikt, omdat de ideeën maar blijven stromen.