3 ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus

3 ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus

Dé tijd van het jaar is weer aangebroken, gift season. Een feestelijke periode met het veelbesproken onderwerp: cadeaus. Cadeaus voor jouw dierbaren, als teken van dankbaarheid. De zoektocht naar het vinden van het perfecte cadeau kan soms nog best lastig zijn. But we got you! Wij hebben namelijk een lijstje met 3 ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus voor je opgesteld. Want een persoonlijke draai aan je cadeau, maakt het nét even wat unieker, toch? 

1. Terugblik naar de mooiste feestjes

Een terugblik naar de mooiste feestjes van 2019. Dat is iets waar wij het afgelopen jaar vaak aan gedacht hebben. Ondanks dat dit jaar de festivals werden afgelast, clubs en kroegen voor een lange tijd gesloten bleven, kwamen hierdoor wel de mooie herinneringen weer naar boven. Een terugblik naar de zomer van 2019, waarin we leukste festivals bezochten. Een dagje uit of wanneer het weekend weer aanbrak, de gezelligste avondjes in de stamkroeg van het dorp. Dagen en avondjes waar we nu weer naar verlangen. Des te leuker als het allemaal weer mag, toch?

Zoek daarom al je favoriete foto’s bij elkaar die je gemaakt hebt op festivals, in de club of andere feestjes en plaats deze in een Instawall. Zo koester je al die mooie momenten met jouw vrienden! Leuk voor jezelf, maar helemaal leuk als cadeau. 

Instawall vrienden

2. Favoriete foto(print)

Een misschien voor de handliggend, maar zeker niet minder mooi cadeau: een fotoprint. Weet je wat zijn of haar lievelingsfoto is? Of heb jij juist een lievelingsfoto van hem of haar? Druk deze foto af en verras diegene hiermee. 

Fotovergroting aluminium

 

3. Motiverende woorden

Mensen die dichtbij jou staan, kennen jou het best. En ook andersom. Wij vragen advies aan elkaar, motiverende woorden, een steuntje in de rug. Je staat voor elkaar klaar wanneer je elkaar nodig hebt. Print deze motiverende en inspirerende woorden op een poster zodat jouw dierbare deze voor altijd bij zich heeft. Gebruik de quotes uit onze tool of ga zelf aan de slag met het maken van jouw quotes. 

Fotostrip met quotes