Onze materialen

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw foto's! Daarom drukken we op hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Lees meer over onze materialen aluminium dibond, glas, plexiglas en poster.

Instawall aluminium

Aluminium

Aluminium geeft jouw fotoprint een industriële look. De matte finish laat zowel kleuren als zwart/wit tinten prachtig uitkomen.  Aluminium wordt ook wel dibond genoemd en dit materiaal zorgt voor een strakke en heldere uitstraling van je foto’s.

Lees meer
Foto op plexiglas

Plexiglas

Door het licht spiegelende effect van plexiglas, komen de kleuren in jouw fotoprint hiermee fantastisch tot zijn recht! Een fotovergroting op plexiglas knalt van je muur, is sterk en duurzaam en heeft een luxe en strakke uitstraling.

Lees meer
Instawall-op-glas

Glas

Wil je een luxe uitstraling en een haarscherpe print? Kies dan voor een fotovergroting op diamantglas, waarbij door middel van een UV-techniek jouw foto super scherp wordt afgedrukt.

Foto op echt glas
Instawall poster

Poster

Voor onze posters maken we gebruik van 240-gram mat papier en een fine art printer, die zelfs de meest kleine pixels haarscherp kan afdrukken. Door het gebruik van de meest recente printtechnieken is een perfecte afdruk gegarandeerd!

Wist je trouwens dat we ook een geheel exclusieve artist collection hebben?

Ontwerp nu jouw Instawall poster

Tuinposter

Transformeer je tuin of terras in een magische oase met de prachtige Garden Collection van Instawall. Laat je inspireren door onze schitterende tuinposters, die ontworpen zijn om elke buitenruimte om te toveren tot een plek van rust en schoonheid.

Bestel nu een tuinposter

Heb je een vraag?

Ons team staat klaar om je te helpen als je een vraag hebt. We helpen je met liefde!

Contact opnemen