Ook jij kunt een prachtige fotocollage maken!

Een Instawall is een persoonlijke fotocollage bestaande uit jouw favoriete foto's. Wees creatief en leg jouw mooiste herinneringen vast. Selecteer je foto’s, voeg eventueel quotes en sfeerbeelden toe en creëer een unieke Instawall die perfect bij jou past.

 • Stap 1. Kies een Instawall

  Kies jij voor stoer aluminium of glanzend plexiglas of glas?
  Of ga je toch liever voor die verwisselbare poster?

 • Stap 2. Ontwerp jouw print

  Bepaal in onze design tool de vormgeving van jouw print. Ga je één eye-catcher groot afdrukken of maak je een collage?

 • Stap 3. Bestellen en Verzenden

  Al jouw ontwerpen worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Hierna worden ze verzekerd verstuurd.

1 van 3

Instawall Giftcard

Op zoek naar een cadeau? Geef een Instawall Giftcard en laat je vrienden of familie zelf een Instawall maken. Ze zijn verkrijgbaar een een mooie cadeauverpakking of als code in je mailbox. En voor de laatste optie geldt: Nu bestellen is direct in je mailbox ontvangen, ideaal voor de last minute shoppers!

Ja! Ik geef een leuke giftcard cadeau!
 • Create Your Own

  Instawall Aluminium Square 1:1

  1629 totaal aantal recensies

  Normale prijs
  Vanaf €49,99 EUR
  Normale prijs
  Aanbiedingsprijs
  Vanaf €49,99 EUR
  Instawall aluminium squere 1:1
  Meest gekozen
 • Create Your Own

  Instawall Poster Square | 1:1

  929 totaal aantal recensies

  Normale prijs
  Vanaf €29,99 EUR
  Normale prijs
  Aanbiedingsprijs
  Vanaf €29,99 EUR
  Instawall-poster
 • Create Your Own

  Instawall Poster Portrait | 4:3

  Normale prijs
  Vanaf €19,99 EUR
  Normale prijs
  Aanbiedingsprijs
  Vanaf €19,99 EUR
    Instawall-poster-portrait
  Nieuw!
 • Create Your Own

  Instawall Aluminium Landscape | 4:3

  Normale prijs
  Vanaf €39,99 EUR
  Normale prijs
  Aanbiedingsprijs
  Vanaf €39,99 EUR
  Instawall-aluminium-landscape
  Nieuw!

Fotocollage maken

Een fotocollage maken moeilijk? Niet bij Instawall! Selecteer het formaat, materiaal en upload eenvoudig je foto's. In onze handige tool kun je daarna makkelijk switchen tussen verschillende indelingen en kun je je foto’s makkelijk bewerken.

Alle Instawall fotoproducten worden met veel zorg en onder hoge standaarden geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. 

De beste kwaliteit voor jouw fotocollage

Kies je voor Instawall, dan kies je voor kwaliteit. Je fotocollage kan worden afgedrukt op aluminium, plexiglas, glas of als poster. Welk materiaal je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect resultaat!

Aluminium Instawall

Aluminium Fotocollage

Laat je mooiste herinneringen afdrukken op een industriële Instawall van aluminium. Niet voor niets ons meest populaire materiaal en populair bij fotografen! Dit komt omdat je foto's mooi contrast en een stoere, matte uitstraling krijgen. Wij printen jouw foto’s met zorg op hoogwaardig aluminium, ook wel dibond genoemd.

Bekijk Fotocollage op Aluminium
Plexiglas Instawall

Plexiglas Fotocollage

Bij een Instawall fotocollage op plexiglas, veranderen jouw foto's in ware kunstwerken. Het materiaal is namelijk heel sterk en de kleuren zullen niet vervagen. Daarbij geeft de glans een extra dimentie aan de foto’s. Een unieke Instawall fotocollage op plexiglas zorgt ervoor dat jouw foto's het stralende middelpunt aan de wand zijn.

Bekijk Fotocollage op Plexiglas
Glas Instawall

Glas Fotocollage

Een Instawall op plexiglas wordt met een fotografische resolutie geprint, waardoor de afdruk haarscherp is en van hoge kwaliteit. Intense kleuren komen hierdoor echt to leven! Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in musea en tovert jouw Instawall om tot een waar kunstwerk, waar de kleuren vanaf spatten.

Bekijk Fotocollage op Glas
Poster Instawall

Poster Fotocollage

Voor de Instawall fotocollages die worden geprint op een poster, maken we gebruik van de beste kwaliteit papier en een fine art fotoprinter. Hierdoor worden zelfs de meest kleine pixels haarscherp afgedrukt! Door de meest recente printtechnieken, is een perfecte foto afdruk gegarandeerd. Maak je poster fotocollage helemaal af met onze unieke houten ophangsystemen.

Bekijk Fotocollage op Poster
Kosteloos ophangsysteem Instawall

Onzichtbaar, maar super sterk

Onze ophangsystemen van hoge kwaliteit zijn de finishing touch van jouw fotoprint. Wij monteren kosteloos een ophangsysteem als je een Instawall fotocollage op aluminium, plexiglas of glas bestelt.