Kleurrijke boho binnenkomer

Kleurrijke boho binnenkomer

Kijk binnen bij het huisje van Nadine (30) uit Enschede. Ze blogt al enige tijd onder de naam @xcuseme.nl met 16,1k volgers op Instagram en is - net als haar vader - freelance fotograaf! Dagelijks post ze leuke content, is ze zwanger van een kleintje en laat ze de babykamer al met trots zien op haar Instagramaccount. Naast haar eigen interieur maakt ze ook foto’s voor onder andere huizen, hotels en Bed & Breakfast locaties, geeft ze workshops en interieuradvies. Een hard werkende mommy to be dus! 

xcuseme.nl Nadine

Furrriatie 

Samen met haar vriend en haar kat Tinder (de lovers hebben elkaar ontmoet op Tinder), woont ze in de gezellige stad Enschede. De passie voor inrichting begon op vroege leeftijd. Direct wanneer Nadine op haarzelf ging wonen en haar appartement zelf mocht inrichten, begonnen haar handen te kriebelen. Nadine: ,,Inmiddels is het erg uit de hand gelopen. Ons interieur krijgt gemiddeld twee keer per jaar een restyling, een bank staat vaak niet langer dan een jaar en ik ben constant op zoek naar nieuwe kleurrijke inspiratie.’’

xcuseme.nl woonkamer 1

xcuseme.nl kleurrijke woonkamer 2

Kleurrijk boho 

Wat meteen opvalt in het huis van Nadine zijn de gedurfde kleuren die samenkomen met rustige tinten. Het brengt enorm veel warmte naar boven. Hoe kleurrijker, hoe beter. Bovendien verandert ze bijna elk seizoen de tinten in huis.

Omdat er de laatste twee jaar veel rustige witte ruimtes te zien zijn, kiest Nadine voor meer kleur. ,,Ik vind rustige witte ruimtes overigens wel mooi, maar het past niet bij mijn persoonlijkheid.’’ Kleuren brengen haar vrolijkheid, gezelligheid en liefde. Dit zie je dan ook helemaal terug in haar interieur en de sfeer van hun huis. 

Mooi geel is niet lelijk! 

Urenlang scrollen op Pinterest of Instagram doet Nadine wel. Ze haalt dan ook haar inspiratie van Pinterest, Instagram, haar volgers en haar eigen creatieve gekke gedachtes. 

Omdat ze samen met haar vriendlief een klein wondertje verwachten, heeft ze de laatste tijd veel inspiratie opgedaan voor de kleurrijke babykamer. Ook hier is een gewaagde, felle tint gebruikt: geel! Dit is gecombineerd met een rustige, basic pastelkleur. De kinderkamer is dan ook Nadine haar nieuwe favoriete plekje ,, Voorheen was dat altijd de woonkamer, maar nu de babykamer klaar is, loop ik daar zeker een paar keer per dag rond te banjeren en kan ik genieten van alle baby gezelligheid!’’ 

xcuseme.nl kleurrijke babykamer 1

xcuseme.nl kleurrijke babykamer 2

Personal touch 

Nadine heeft nog vrij weinig foto’s in huis en daarom werd het tijd voor een personal touch. Haar vriend vindt het namelijk erg belangrijk dat er wat meer persoonlijkheid in het huis te zien is. Zodat het, zoals hij altijd zo mooi tegen haar zegt, geen ‘showroom gevoel’ geeft. Dit is de reden waarom Nadine en haar vriend voor een Instawall Plexiglas Panorama L hebben gekozen.  

De hal inrichten stond al erg lang op Nadine haar verlanglijstje, maar nu was eindelijk het moment om daar iets mee te gaan doen. Nadine heeft gekozen voor één kleurenthema, dit om onrust te voorkomen. Omdat Nadine zwanger is, hebben ze gekozen voor een zwangerschapsfotoshoot (gefotografeerd door haar vader). De foto’s die hier zijn uitgekomen, heeft ze bewerkt en in het Instawall ontwerp geplaatst. 

xcuseme.nl Instawall

Het eindresultaat heeft alsnog mooie kleuren, maar de Instawall is allemaal in één bepaalde sfeer gebleven. Bijzonder mooi! Daarnaast passen de kleuren perfect bij Nadine haar sfeervolle interieur. Bij binnenkomst is de Instawall direct te zien en dit zorgt bij de entree meteen voor warmte. Nadine: ,,Dé personal touch die onze woning echt nodig had!’’

Liefs, team Instawall