En route met Kiki #3 – Je vakantiefoto’s van het web naar de wand

På väg med Kiki #3 - Dina semesterbilder från webben till väggen

Semesterminnena har skapats, fotona har redigerats och bilderna är prydligt ordnade i mappar. Nu återstår bara ett steg till: dina ögonblicksbilder från webben till väggen! Sluta ha dina bilder instängda på din telefon, surfplatta eller dator och ge dem en fin plats på din vägg eller i en bok! Resebloggaren och fotografen Kiki van Dongen från Rutter med ryggsäck delar med sig av sina tips för att frigöra dina foton så att du kan njuta av dina bästa fotoögonblick i all oändlighet :)

Iene miene mutte...

Vi kan mycket väl föreställa oss att det kan vara ganska överväldigande när du börjar välja dina favoritfoton för utskrift. Det finns också så många roliga bilder att välja mellan! Tricket är att döda dina älsklingar. Bestäm först om du vill ha dina foton på en Instawall, fotobok eller fotoutskrift tryck. Välj sedan en storlek, eftersom den anger hur många foton du behöver. Markera sedan bara de bilder som du verkligen tycker är värda att skriva ut som favoriter. Du fortsätter att radera tills du kommer upp i det antal du behöver.

Kiki hade sitt eget knep för att välja foton till sin Instawall: ,,När jag väljer bilderna tänker jag direkt på kombinationen eller slutresultatet av Instawall. Jag föredrar att välja porträtt, fenomenala vyer och närbilder av detaljer. Det viktiga är att kombinationen ger mig en personlig känsla av den fantastiska resan jag tog. I mitt fall får kulturella bilder, som porträtt av människor jag träffade eller landskapsbilder jag tog på en utflykt, verkligen inte missas.

Blanda och matcha

Bilderna har valts ut, vad händer nu? Kiki: ,,När jag skapade Instawall började jag med de mest aktuella bilderna, eftersom de sätter tonen när det gäller färg och stil för resten av Instawall. Det hjälper redan att jag oftast använder samma filter, så de flesta av bilderna matchar redan. Om detta inte är fallet för dig är du välkommen att slänga på ett filter för att skapa mer enhetlighet.

Dessutom är det bra att tänka på var du kommer att hänga din Instawall. Ska den sticka ut i din inredning eller ska den smälta in diskret i resten av rummet? För Kiki var det viktigt att hennes bilder utstrålade lugn. ,,På grund av mängden små foton är Instawall väldigt närvarande, ett riktigt blickfång. Så jag valde lugna, färgglada bilder. Men jag kan mycket väl tänka mig att om du gör en Instawall till din sons nya safari-rum så kan den vara fin och botanisk och livlig.''

Dessutom kan du välja olika layouter, till exempel olika typer av mallar och det anpassningsbara rutnätet (linjerna mellan bilderna). Kiki valde ett vanligt, vitt rutnät. ''Helt enkelt för att det passade bra ihop med bilderna. Jag gillade också variationen i storleken på rutorna!

Välj ditt rum

Så många människor, så många önskningar. Vår lookbook. På Instawall finns det något för alla. Har du en stor vägg i ditt rum? Då är Instawall Wide eller Square 100x100 perfekt. Har du en smal vägg att avvara? Välj då en Instawall Tall. Dessutom är denna Instawall perfekt för änden av ditt matbord. Men Instawall 60x60 och 80x80 är också en utmärkt lösning för fotohyllor och sideboards!

Kiki tillverkade Instawall Aluminium Bred till sitt vardagsrum. ,, Min Instawall ger mig ett stort leende på läpparna! Denna Instawall på 120 x 60 cm är verkligen perfekt för ovanför soffan. Jag gillar också den matta effekten av aluminiumversionen. Kvaliteten var över förväntan och jag är så nöjd med den att jag bara är alltför glad för att ge den som en gåva till vänner och familj!

Instawall Kiki in de woonkamer | Ophangsysteem InstawallSlutlig bedömning

Det var det! Vi är efter "På väg med Kiki #1' och 'På väg med Kiki #2' har kommit till slutet av vår resa med Kiki. Vi är oerhört nyfikna på att se vad du gjorde med våra tips och, naturligtvis, dina resultat.

Lyckliga minnen!

Kärlek, Kiki och team Instawall