Content Creator (24-32 uur)

Denk jij in stories, droom jij in reels? Voel jij je helemaal thuis in het digitale landschap en ben je klaar voor de volgende stap? Ga dan als Content Creator aan de slag bij Instawall! 

Instawall is een jong en ambitieus bedrijf dat werkt vanuit de binnenstad van Alkmaar. Met Instawall maak je eenvoudig met je eigen foto’s een persoonlijke kunstwerk voor aan de muur. Onze focus ligt op hoge kwaliteit en persoonlijke service. Door de komst van onze nieuwe website en tool zijn we klaar voor de volgende stap op internationaal niveau.

Wat ga je doen?

We zijn opzoek naar een enthousiaste Content Creator die op een actieve manier content gaat creëren die past binnen de visual identity van Instawall. Je gaat aan de slag met het maken van inspirerende content voor Social Media, onze website en nieuwsbrief. Je legt de verbinding met onze doelgroep en weet precies waar, wanneer en hoe je dat doet. Ook pak jij influencer marketing op en krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën uit te werken. 

Wie ben jij:

- Creativiteit, spontaniteit en actie, dat is wat jou omschrijft.

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

- Je hebt veel ervaring met content creatie.

- Je kunt goed overweg met de Adobe programma’s (Photoshop, InDesign) en Canva en hebt ervaring met het editten van video’s.

- Je bent 24-32 uur per week beschikbaar, je kunt gestructureerd werken en goed omgaan met deadlines.

- Je hoeft geen echte kaaskop te zijn, maar woonachtig in de buurt van Alkmaar is een pré.


Wat bieden wij:

Bij Instawall werken we met een klein team aan een groot merk. Je komt te werken in een jong en ambitieus team waarin veel ruimte is voor eigen inbreng. 

- Een fijne werkplek in het centrum van Alkmaar.

- Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. 

- Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Join the team

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie, CV en/of eventuele vragen door naar anoek@instawall.nl.