Blader door je favoriete foto’s, opnieuw en opnieuw

Het leven bestaat uit talrijke belangrijke momenten en mooie herinneringen.
Bij Instawall zorgen wij er graag voor dat je deze keer op keer kunt beleven. Welke momenten dat ook voor jou zijn, door ze te bundelen in de fotoboeken van Instawall blijven ze dicht bij je.

Instawall Fotoboek

Picture perfect

Onze fotoboeken hebben prachtig visuele ontwerpen die je vindt in de tool. De fotoboeken starten bij 24 pagina’s en zijn verkrijgbaar vanaf €29,99. In de tool voeg je eenvoudig extra pagina’s toe.

Meerprijs extra pagina’s:
• Fotoboek 21×21: €0,59 per pagina
• Fotoboek 30×30: €0,99 per pagina

Bekijk fotoboeken

Fotoboeken maken was nog nooit zo eenvoudig

Wij geloven in de eenvoud van het maken. Je hoeft geen programma te downloaden om je fotoboeken te maken en je kunt het project tussentijds gewoon online opslaan.

De fotoboeken hebben een hardcover kaft en het 200 grams-papier geeft het geheel een strakke en kwalitatieve uitstraling.

Start direct

Een fotoboek dat klopt, tot in de details

Je mooiste foto’s verdienen het om bewaard te worden in een fotoboek.
Bij Instawall kun je eenvoudig zelf een fotoalbum samenstellen. De Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200-grams papier voor fotoboeken. 

Een fotoalbum maken was nog nooit zo makkelijk
De Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200-grams papier voor fotoboeken. De harde kaft die je zelf kunt samenstellen, zorgt voor een luxe uitstraling en onze fotoboeken hebben prachtige visuele ontwerpen. Het maken doe je eenvoudig in onze tool, dus je hoeft geen programma te downloaden en kunt je project gewoon tussentijds online opslaan. Super handig!

Genoeg ruimte voor al jouw foto’s
Een medium fotoboek is 21 x 21 centimeter en een large album is 30 x 30 centimeter. Een album bevat 24 pagina’s, maar is eenvoudig uit te breiden naar maximaal 200 pagina’s.